Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

Суббота, 27.04.2024
» » Серіал Корона / The Crown (всі серії)
загрузка...
17:51
Смотреть онлайн Серіал Корона / The Crown (всі серії)

Рік: 2016 (завершений)
Жанр: Серіал, Драма, Біографічний, Історичний
Країна: Велика Британія
Телеканал: Netflix
Переклад: Netflix, НеЗупиняйПродакшн, Цікава Ідея
Режисер: Бенжамін Карон, Філіп Мартін, Джессіка Гоббс
Актори: Клер Фой, Олівія Колман, Імельда Стонтон, Метт Сміт, Тобайас Мензіс, Джонатан Прайс, Леслі Менвілл, Елізабет Дебікі, Домінік Вест, Чарльз Едвардс, Меріон Бейлі, Вікторія Гемілтон, Гелена Бонем Картер

Опис про серіал Корона:

У серіалі "Корона" ми поглиблюємося у захопливу історію молодої принцеси Єлизавети, яка несподівано стає обличчям нової епохи для Великої Британії. Захоплюючий від початку до кінця, цей шедевр розповідає історію людини, яка змушена була взяти на себе величезну відповідальність у надзвичайно складні часи.

Починаючи з моменту, коли Єлизавета виходить заміж за Філіпа Маунтбеттена, відбувається швидке переміщення від радісних подій до трагічних. Після непередбачуваної смерті її батька, Єлизавета змушена взяти на себе корону, стаючи королевою у молодому віці. Вона виявляється перед викликом переглянути традиції, змінити стратегії та визначити майбутнє своєї країни.

Історія Єлизавети II стає історією перетворення: від безпомічної принцеси до мудрої та рішучої монархині. Її пригоди, боротьба зі складними політичними ситуаціями та зусилля зберегти єдність і прогрес країни роблять цей серіал захоплюючим і незабутнім.

"Корона" - це не лише історія про королівську родину, але й про силу волі, мудрість та неперевершений лідерський потенціал. Серіал, який захоплює і залишає слід у серцях глядачів, залишаючи їх захопленими і враженими шляхом, яким пройшла Єлизавета II, ставши однією з найвпливовіших монархинь світу.

Категория: Сериалы | Просмотров: 85 | Рейтинг: 5.0/1

Не забудьте поделиться фильмом с друзьями в социальных сетях.


Ты можешь показать этот фильм друзьям - постоянная ссылка на этот фильм
ПОХОЖИЕ МАТЕРИАЛЫ:
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]